Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Mom musthave | Thule Sleek kinderwagen

Mom musthave | Thule Sleek kinderwagen

De juiste kinderwagen vinden voor je kleine.. Dat blijft lastig! Ik had al wat vooronderzoek gedaan want na 6 jaar zijn er zoveel nieuwe trends. Maar ik heb mijn kinderwagen gevonden, namelijk de nieuwe Thule Sleek! Wil jij weten waarom ik er zo blij mee ben? Lees dan verder!

Ik vind het belangrijk dat een kinderwagen praktisch is. Ik ben vaak op pad, dus het moet echt gebruikersvriendelijk zijn. We hadden een winterbaby dus het was erg fijn dat de kinderwagen een ruime bassinet had. Daar kon onze dochter gemakkelijk in, ruimte voor een dekentje én zo lag ze er warm bij. We kregen de volgende accessoires mee: een regenhoes, cupholder & car seat adapters. De regenhoes was echt ideaal vanwege het weer.

Het is enorm gebruikersvriendelijk, licht in gewicht en kan configureren als enkele of dubbele kinderwagen. Maar wat ik ook fijn vond, het is echt een eyecatcher. Ik kreeg veel complimenten over de kinderwagen.

Stijlvolle stadskinderwagen

We wonen zelf in Almere en nemen graag de trein naast de auto. Met deze stijlvolle kinderwagen lopen wij graag door de drukke straten, gaan we lekker shoppen én dat kan met de Thule Sleek.

De Thule Sleek is voor mij ideaal, want:

 • er zit een groot boodschappenmandje onder voor alle spulletjes die ik graag koop (lees: kleding voor de kids en eten);
 • stijvol;
 • licht in gewicht;
 • ideale wendbaarheid (kan ook in de drukke straten van Amsterdam, Barcelona lopen);
 • makkelijk verstelbaar voor zowel moeder als vader;
 • gebruiksvriendelijk;
 • ideaal voor de actieve gezin!

Ik kan het maar beter laten inzien na mijn review, zie hieronder de foto’s van onze geweldige wagen!

Grote broer Joshua loopt ook altijd trots achter zijn zusje aan! Dat is toch genieten!

Wil jij deze kinderwagen ook aanschaffen? Dat kan via thule.com.

Als Thule Ambassadeur mag ik verschillende producten reviewen en ik ben echt enthousast over de kinderwagen!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *