Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Restauranttip Rotterdam | Restaurant & Bar Didot34

Restauranttip Rotterdam | Restaurant & Bar Didot34

Was jij al bekend met restaurant Didot34? Het zit gevestigd in een Rijksmonument. Restaurant & Bar Didot34 heeft namelijk recent een nieuwe chef aangetrokken, Michiel Buker uit Colombia, die de keuken een frisse draai geeft.

Didot34 heeft een nieuw shared dining concept vol verrassende én heerlijke gerechten. Editors Rahel en Khadija waren aanwezig tijdens het persdiner én waren enorm tevreden.

Bij binnenkomst viel het prachtige interieur meteen op! De dames werden ontvangen met een heerlijke cocktail. Je waant je meteen op een prachtige locatie, echt ideaal voor een celebration. Van een verjaardag, babyshower tot een feest! Je kan er terecht voor lunch en diner! Tijdens het persdiner genoten de dames van het heerlijke eten van Michiel Buker.

Don’t believe, just watch (these amazing dishes).

Restaurant Didot34

Restaurant & Bar Didot34 is te vinden om de hoek van het Oostplein, in hotel The Slaak Rotterdam. Het gebouw is inmiddels een rijksmonument en een typisch voorbeeld van de wederopbouw van Rotterdam na de Tweede Wereldoorlog. Hier had van 1954 tot 1976 dagblad Het Vrije Volk zijn vestiging. Nu bevindt zich op de begane grond van het historische pand Didot34. De naam van het restaurant refereert aan het roemrijke verleden van het pand, Didot34 was namelijk het font dat de krant voor zijn artikelen gebruikte. Met links bij binnenkomst de bar waar je cocktails, wijnen en bieren kunt bestellen en rechts het restaurant met iconisch jaren ’50 interieurdesign. Restaurant & Bar Didot34 biedt een levendige ‘social scene’. Hier vervagen de grenzen tussen co-working, ontbijt, lunch, diner en borreltijd. Zo is er voor iedereen wel een reden om aan te schuiven en te genieten van de internationale gerechten bij Didot43. 

Ben jij al enthousiast? Onderstaande foto’s zijn gemaakt door : Lars Verkroost.

Op zoek naar een hotspot in Rotterdam met good food, ambiance én drinks? Dan is dit echt een aanrader voor jou! Je kan er terecht voor een heerlijke lunch. Liever dineren? Dat kan met het uitgebreide concept! Na het werk terecht voor een drankje? Didot34 biedt lekkere cocktails aan, voor ieders wil is er wat!

Overtuigd?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *