Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Pre-order een mok voor jouw cool kid!

  Pre-order een mok voor jouw cool kid!

Mommy Musthave – MAMALOVES

Een persoonlijke, gegraveerde ketting/armband voor jezelf, je partner of een familielid? Dat biedt MAMALOVES en daarom zijn wij er ook zo gek op. Wij zijn een leuke samenwerking aangegaan en wil jij weten waar ik voor gekozen heb, lees dan verder!

Als moeder denk je altijd aan je zoontje en toen ik de website van MAMALOVES zag, dacht ik: wauw, dit zijn zulke mooie producten. En het leuke is, dat het opgericht is door twee moeders. Ik word daar altijd heel enthousiast van. Ik mocht zelf een ketting uitkiezen en ik koos voor de zilveren ketting met een hart. Op de voorkant liet ik Joshua graveren en op de achterkant Robel, mijn zoon en partner. Ik kreeg het pakketje thuis en het wordt in een mooie cover gepresenteerd.

Het is echt een prachtige cadeau om weg te geven en wat ik vooral mooi vind hieraan, is dat het een speciale betekenis voor mij heeft. Ik draag mijn gezin letterlijk dichtbij me! Elke keer als men mijn ketting ziet, krijg ik zulke lieve reacties. Ik draag mijn ketting ook vol trots, want het staat voor mijn gezin. Tijdens een werkdag of als ik met hem wandel, zie ik mijn mooie ketting. Ik was laatst aan het shoppen en kon het niet laten om foto’s te maken van mijn prachtige ketting. Simpel, maar zo een mooie betekenis en past overal bij!

Wij vinden de gepersonaliseerde kettingen van MAMALOVES een ware mommy musthave. Naast kettingen hebben ze ook andere producten:

 

Wil jij ook zo’n mooie ketting voor jezelf, partner en/of iemand anders? Het zijn prachtige producten tegen een betaalbare prijs en je hebt een unieke product. Wil je meer weten over hun mooie, unieke producten? Neem dan een kijkje op de website van MAMALOVES via: https://www.mamaloves.com/

 

Liefs, Hellen
*Dit is een gesponsord bericht in samenwerking met MAMALOVES, wij geven hier een eerlijke review over 🙂

Volg:
Share:

16 Reacties

 1. november 10, 2017 / 8:13 am

  Ik vind het een hele lieve en persoonlijke ketting. Het lettertype vind ik ook erg leuk.

  • babymomtalk
   Auteur
   november 13, 2017 / 6:05 am

   Ja leuk hè, ik ben ook gek op mijn ketting!

  • babymomtalk
   Auteur
   november 13, 2017 / 6:06 am

   Mooi hè, ja ik vind persoonlijke sieraden ook mooi want het heeft een speciale betekenis.

 2. november 10, 2017 / 9:52 am

  Super leuk! Ik denk dat ik dit eens ga laten maken voor mijn zus, die heeft 2 kindjes en zou dit de max vinden!

  • babymomtalk
   Auteur
   november 13, 2017 / 6:06 am

   Aah zo lief! Dat gaat ze zeker geweldig vinden 😍

 3. november 10, 2017 / 5:52 pm

  De juwelen zien er heel leuk uit. Zou graag zoiets hebben met de naam van mijn zoontje

  • babymomtalk
   Auteur
   november 13, 2017 / 6:07 am

   Aah ik zou een kijkje op hun website nemen. Ze hebben van alles en ik vind het echt mooi.

 4. november 10, 2017 / 6:46 pm

  Heel mooi zo’n gepersonaliseerde ketting. Vind zoiets als armband denk ik ook heel mooi.

  • babymomtalk
   Auteur
   november 13, 2017 / 6:07 am

   Ja, ik ben gek op kettingen haha maar ze hebben ook armbandjes

 5. november 11, 2017 / 11:25 am

  Die ronde hangers vind ik mooi! Erg leuk zo’n gepersonaliseerd sieraad.

  • babymomtalk
   Auteur
   november 13, 2017 / 6:07 am

   Ja leuk hè, ik ben ook echt fan!

 6. november 12, 2017 / 6:00 am

  Oh heel mooi zeg! Zelf zou ik ook nog zoiets willen hebben. Mooi subtiel 🙂

  • babymomtalk
   Auteur
   november 13, 2017 / 6:07 am

   Ja hé, mooi subtiel inderdaad!

 7. november 13, 2017 / 7:06 am

  Wauw, ze zijn echt kei mooi! En zo leuk dat ze gepersonaliseerd zijn!

 8. november 13, 2017 / 4:13 pm

  Ik hou hier erg van! Persoonlijk zou ik voor andere lettertype kiezen. Maar dat is smaak 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *