MOMMY MUSTHAVES #8 Valentines Special

MOMMY MUSTHAVES #8 Valentines Special

Als moeder wil je de leukste item voor zowel jezelf als voor je kindje(s). Wij hebben nu in samenwerking met vier merken een leuke mommy musthave lijst opgesteld voor de feestdagen én seizoen. Hou je altijd van je nieuwste items? Wil je weten wat onze musthaves zijn voor zowel moeder als kind? Lees dan verder:

Diversité

Pak je sweetheart helemaal in met unieke sneakers van Diversité Footwear! Het merk timmert hard aan de weg en ontwerpt exclusieve sneakers voor go-getters. Door de schoenen te dragen laat jij zien dat je bereid bent om risico’s te nemen en stappen te maken in jouw weg naar succes. Een boost voor je zelfvertrouwen!
Deze boodschap komt voort uit het verhaal van de oprichters Wesley dos Santos (26) en Adilson Araujo (27). De twee jeugdvrienden hebben van niets iets moois weten te maken gemaakt door simpelweg hard te werken, geloven in hun dromen en stappen te maken! Hun verhaal en ervaring over het opzetten van een eigen merk delen ze graag in de hoop dat zij anderen kunnen inspireren om ook voor hun dromen te gaan, ongeacht de situatie. Iedere collectie is geinspireerd op één van de speerpunten: architectuur, kunst, cultuur of muziek. Dit is mooi terug te zien in het nieuwste design dat geinspireerd is op de Erasmusbrug.
Voor wie ga jij een uniek valentijnscadeau kopen?
€25 euro korting op een model naar keuze met de volgende kortingscode: BABYMOMTALK

Livera

Een mooie BH is ten alle tijden wel belangrijk. Livera heeft een nieuwe lijn met mooie kanten bh’s en we love it! Een ware mommy musthave is voor ons ook een BH. Het is betaalbaar, classy en het past bij elke vrouw! Past precies voor Valentijnsdag, wij weten het wel hoor!

Fotofabriek

De naam zegt het al: Fotofabriek. Het is een online webshop waar je terecht kan voor de leukste foto’s. Een leuke Valentijnskaart en/of albm! Het is allemaal mogelijk bij de Fotofabriek! Je kan het bestand versturen naar de fotoservice van Fotofabriek. Zij drukken, binden en verpakken het product op professionele wijze én verzenden de bestelling in zowel Nederland als België. Bij de meeste producten geldt daarom: voor 12:00 besteld = dezelfde dag nog verstuurd.* Bij elk fotoproduct wordt aangegeven na hoeveel werkdagen je bestelling wordt verzonden. Wacht niet langer en  neem een kijkje op hun website! 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *