Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

MOMMY MUSTHAVES #8 Valentines Special

MOMMY MUSTHAVES #8 Valentines Special

Als moeder wil je de leukste item voor zowel jezelf als voor je kindje(s). Wij hebben nu in samenwerking met vier merken een leuke mommy musthave lijst opgesteld voor de feestdagen én seizoen. Hou je altijd van je nieuwste items? Wil je weten wat onze musthaves zijn voor zowel moeder als kind? Lees dan verder:

Bobbi Brown

Iedereen die mij kent, weet dat ik GEK ben op Bobbi Brown! Supermooie producten van goede kwaliteit én zoveel opties voor de donkere huid. Ik vond het daarom ook heel tof dat ik voor onze Valentijnsspecial twee producten mocht uittesten. Mijn concealer en foundation is al van Bobbi, maar dit twee-in-éénproduct is ideaal voor lippen en wangen. Voor de drukke moeder een ideale product: een kleurtje voor je lippen en wangen én de mascara werkt perfect!! Kijk op de website voor dit geweldige lipproduct én mascara.

 

 

Diversité

Pak je sweetheart helemaal in met unieke sneakers van Diversité Footwear! Het merk timmert hard aan de weg en ontwerpt exclusieve sneakers voor go-getters. Door de schoenen te dragen laat jij zien dat je bereid bent om risico’s te nemen en stappen te maken in jouw weg naar succes. Een boost voor je zelfvertrouwen!
€25 euro korting op een model naar keuze met de volgende kortingscode: BABYMOMTALK


Livera

Een mooie BH is ten alle tijden wel belangrijk. Livera heeft een nieuwe lijn met mooie kanten bh’s en we love it! Een ware mommy musthave is voor ons ook een BH. Het is betaalbaar, classy en het past bij elke vrouw! Past precies voor Valentijnsdag, wij weten het wel hoor!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *