Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Onze Netflix fav’s op dit moment!

Onze Netflix fav’s op dit moment!

Na een dagje met de kids is het soms heeeerlijk om te Netflixen! Wij zetten hieronder de nieuwste én leukste series/films op een rijtje die wij ontzettend leuk vinden!

Ik geef regelmatig binnen ons platform dat me-time belangrijk is. Dit kan van alles zijn, maar Netflix is ook een goed alternatief. Onderstaande series/films zijn echt heerlijke binge-watchseries!

 1. Jane the Virgin
  Ik vind dit echt een geweldige serie with a lot of drama, maar vooral erg grappig. Zwanger zonder seks te hebben? Het overkomt Jane the Virgin. Jane woont met haar moeder én oma, en besluit dat ze maagd blijft tot het huwelijk. Dan gaat er iets mis tijdens een controle en wordt ze perongeluk geinsemineerd met een zaad van een stel dat graag een kind wilde. Hier begint het verhaal..
  Seizoen 5 staat inmiddels online.
 2. Firefly Lane
  Ik vond de serie leuk (soms langdradig, maar het is wel catchy).
  Tully en Kate zijn beste vriendinnen. Ze leerden elkaar kennen in de jarig 70 en zijn sindsdien vriendinnen. Ze hebben veel meegemaakt en in 2003 staan ze beide voor grote veranderingen. Tully is een beroemde televisiester, maar voelt zich eenzaam. Kate is inmiddels moeder van haar dochter en zit in een scheiding. Tijdens de serie nemen ze je mee in drie tijdsperiodes. Je maakt de gehele vriendschap mee en ziet hoe ze beide hun eigen levens leiden.
 3. Good girls
  Ik moet nog beginnen, maar I like it so far. Het gaat om drie alledaagse moeders die tegen financiele problemen aanlopen. Ze besluiten gezamenlijk een supermarkt te beroven met speelpistolen en dat lukt ze, maar niet helemaal. Er staan inmiddels drie seizoenen online!

Veel kijkplezier mama’s! Ik ben benieuwd wat jullie favoriete series zijn!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *