Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Review: KeraCare Natural Treats – lijn

Tijdens mijn zwangerschap zat mijn haar goed en vol volume. I was loving it! Ik heb nooit moeilijk haar gehad, maar ik was verslaafd aan de stijltang. Dit heb ik afgebouwd tijdens mijn zwangerschap. Twee maanden na mijn zwangerschap merkte ik tijdens het uitkammen dat ik ontzettend last had van haaruitval. Mijn haar zag er gelukkig nog vol uit, maar mijn puntjes en edges zagen er niet meer mooi uit. Ik maakte altijd homemade maskers. Nu heb ik niet altijd de tijd ervoor als nieuwe mama, dus gebruik ik natuurlijke producten die aansluiten op mijn haar.

Ik ben altijd fan geweest van KeraCare, maar toen gebruikte ik de serums voor mijn gestijlde haar. Ik was op zoek naar natural hair products en zij hebben een nieuwe productlijn ‘Natural Textures’. Zij hebben mij een leuk pakketje gestuurd en ik vond het meteen al fijn. Ik was mijn haar met de shampoo (nummer 1) en conditioner (nummer 2). Voor mijn edges maak ik een mengsel van water, druppels castor olie, argan olie en monoi-olie. Dit spuit ik op mijn edges en over mijn haar. Dit werkt goed in combinatie met de producten.

Na het wassen, verdeel ik mijn haar in 8 secties. Per sectie kam ik het rustig uit en dan smeer ik het in met de leave-in conditioner (nummer 3). Vervolgens draai/twist ik mijn haar en smeer ik nog een beetje extra bij mijn puntjes, want die zijn snel droog. Nadat ik alles getwist heb, laat ik het een avondje zitten en slaap ik met een hoofddoek.De volgende dag haal ik mijn twists uit elkaar en spray ik een beetje argan olie (voor de shine) en I am ready to go go!!

 

Wil je meer informatie over de producten van KeraCare, neem dan een kijkje op hun website: KeraCare

Volg:

3 Reacties

 1. juli 30, 2017 / 3:08 pm

  Mijn haar heeft een haat-liefde verhouding met KeraCare. De butter vind mijn haar wel fijn icm andere producten, maar ik kan de lijn niet in z’n geheel gebruiken.

 2. juli 31, 2017 / 7:33 am

  Ik ga deze lijn toch maar eens uitproberen. Ik tang mijn haar ook veel dus die serum klinkt ook goed.
  En ik hou van leave in conditioners! Dus die staat op mijn lijstje.

 3. juli 31, 2017 / 8:33 am

  Ik heb KeraCare eigenlijk niet meer gebruikt sinds ik natural ben. Voor mijn gerelaxt haar was het wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *