Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Roompot tips voor de vakantie!

Roompot tips voor de vakantie!

Wij verbleven begin juni bij Roompot Brouwersdam. Dit deelde ik via Instagram en kreeg echt leuke reacties. Veel moeders vonden het leuk dat de locatie geschikt was voor mijn 7jarige zoon en baby van 4 maandjes oud. Daarom heb ik nu drie Nederlandse bestemmingen gevonden en 2 buitenlandse bestemmingen. Hieronder lees je meer: 


Staycations zijn helemaal in! Lekker op pad met het gezin in Nederland. Roompot heeft veel mooie bestemmingen maar onderstaande bestemmingen zijn ideaal voor gezinnen! 

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Witte huisjes met rieten daken, houten beach lodges met veranda, grotere villa’s met drie slaapkamers en infra-roodsauna. Bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad is het lastig kiezen! Ideaal voor de kinderen. Er zijn verschillende ruime villa’s en uiteraard een babylodge voor de kleine ontdekkers! Klik hier voor meer informatie!

Roompot Gulpen

Dit is een rustige vakantiepark in Limburg ~ een prachtige vakantieplek tussen de heuvels. Een ideale familieverblijf met het park met een eigen brasserie, verschillende speeltuinen en de animatie bij de kids club.  Meer weten? Klik hier!

Roompot Zandvoort

Zandvoort is zo’n fijne plek, je hebt er echt een vakantiegevoel! Hier verblijf je echt op loopafstand van het strand! Dit is echt een gezellige locatie met veel beachclubs. Een van de populairste badplaatsen van Nederland en daarbuiten. Het is er altijd gezellig druk en je hoeft je er geen minuut te vervelen. Aan het brede strand vind je trendy beachclubs en kun je lekker borrelen of watersporten. Meer weten? Klik hier!

Wil je liever een resort in het buitenland? Dan heb ik twee leuke opties voor jou!

Roompot Beach Resort Agde Zuid Frankrijk 

Dit nieuwe vakantiepark vind je op een plek vol historie, in een geliefde Franse regio. Vanuit je moderne chalet bezoek je de wijngaarden, duik je in het heldere water van de Middellandse Zee en ontdek je de gezellige kustplaatsen en steden. Tussen de uitjes door moet je helemaal niets. Op de veranda is het ultiem ontspannen met een glas wijn en een goed boek. De kinderen maken vriendjes bij de Kids Club of zoeken verkoeling in het zwembad. Koken? Niet nodig. In het restaurant proef je de lokale smaken. Verse vis, zongerijpte groentes en natuurlijk de lokale wijnen en kazen.

 • Veel natuur en bezienswaardigheden
 • Strand op 1500 meter
 • Vlak bij Béziers

Hier vind je de beschikbaarheid!

Roompot Park Eksel België 

Word jij ook zo gelukkig van een groene, bosrijke omgeving? Dan is het kleinschalige Roompot Park Eksel de perfecte keuze voor jouw vakantie. In de regio Bosland, de groene long van Limburg, kun je naar hartenlust sporten en recreëren in natuurgebied Bosland. Dit eindeloze bos ligt vlak bij het park en strekt zich uit over de gemeenten Lommel, Pelt, Peer en Hechtel. Behalve bossen vind je er ook meren, duinen en heide. 

Hier vind je meer informatie!

Genoeg inspiratie voor de zomervakantie!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *