Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Staycation Duinrell met de familie

Staycation Duinrell met de familie

Afgelopen weekend verbleven wij drie dagen bij een prachtig familiehuis bij Duinrell. Meer weten over ons verblijf? Lees dan verder!

Velen kennen Duinrell van Tikibad en het leuke attractiepark. Maar ze hebben naast een toffee attractiepark ook mooie accommodaties voor kleine en grote groepen. Wij verbleven met drie gezinnen, vijf jonge kids in het accommodatie ‘Oranjerie‘. Een prachtige familiehuis met ruime kamers, prachtige interieur & elke kamer is voorzien van een douche/wc, televisie met Netflix. Dit is altijd handig. Het appartement is voorzien van een mooie keuken, vaatwasser, ruime koelkast/vriezer, magnetronoven, bestek, pannen en ga zo maar door. Wij hebben ook gezellig gekookt met elkaar, boodschappen gedaan en alles is aanwezig.


Op de eerste dag regende het keihard. We zaten gezellig binnen, hadden gekookt & een movienight. Duinrell heeft een superstore in het park waar je terecht kan voor boodschappen. Het park is op loopafstand dus na een verblijf kan je meteen met je gezin/familie naar het park. Als de kids slapen, kan je rustig relaxen in de ruime woonkamer.

We hadden geluk op de tweede dag want het weer zat mee. We gingen dan ook naar het Tikibad en het attractiepark. Wat hebben we genoten van het park. Zoveel leuke attracties voor alle kids.

Dino’s op Duinrell

Er zijn in oktober Dino’s op Duinrell. De jongens vonden dit geweldig. Overal zag je toffe Dino’s. We bleven ze tellen en het bleef leuk om ze te spotten. Dit blijft tot eind oktober in het park. Echt leuk voor de Dino-liefhebbers. Joshua vond het geweldig, hij had zelfs zijn dino meegenomen.

Waarom is dit een leuke familiehotspot?

Je kan er terecht met je gezin, familie en je verblijft in een mooi familiehuis. Daarbij zijn er vijf ruime kamers, grote keuken, woonkamer, open haard. Een mooie buitenplaats en je bent met een paar minuten in Tikibad of het attractiepark. De Oranjerie is erg ruim dus de kids konden veel rennen, verstoppertje spelen en meer. We hebben ontzettend genoten van ons verblijf. We raden dit zeker aan voor een leuk verblijf met je gezin.

Ons verblijf?
Wil je meer weten over ons verblijf? Klik hier voor meer informatie over de Oranjerie. Wil je met een kleiner clubje verblijven in Duinrell? Dat kan ook! Klik hier voor alle last minute accommodaties.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *