Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Waarom ik elke moeder een petite retreat aanraad!

Waarom ik elke moeder een petite retreat aanraad!

Een retreat waar je vier dagen lang een privé chefkok hebt, een zwembad, yoga en je zit aan het strand? Dat klinkt goed he? Nou, het was meer dan goed! Een lang weekend waar je kan opladen, relaxen en even tot jezelf komen. Wil je weten hoe mijn ervaring was? Lees dan verder!

Toe aan rust en inspiratie? Gun jezelf een Petite Retreat!

Petite Retreat verzorgt voor jou de ultieme relax-ervaring op zonnig Fuerteventura! Een inspirerende mini-vakantie in een prachtige villa aan zee, waar NIETS moet en wij alles voor je regelen. Yoga in het ochtendzonnetje bijvoorbeeld, en een uitgebreide massage aan huis. En natuurlijk heerlijke gezonde maaltijden, bereid door een privékok. Met maximaal zes deelnemers zijn de retraites kleinschalig en aangepast aan jouw individuele behoeften. Kortom: zij zorgen dat jij in vier dagen compleet kunt ontspannen en opladen.

Ik twijfelde enorm om te gaan want ja, voor het eerst ga ik weg zonder Josh én Robel! Kan dat wel? Ik bleef twijfelen en toen Gabi mij een uitnodiging stuurde, dacht ik: Hellen, go for it! Vier dagen uitrusten, bijtanken in de Spaanse zon. Ik nam mijn vriendin mee en ben zo blij dat ik ben gegaan.

We vlogen naar Fuerteventura en vervoer wordt geregeld naar de villa. We werden warm ontvangen met een drankje en tour door de villa. Bij aankomst in de kamer stond een goodiebag klaar (altijd fijn aankomen) en we konden even rusten. Het is toch een vlucht van 4 uur en ik merkte dat ik wel moe was hihi. Na een heerlijke douche gingen we ons klaarmaken voor het diner. Op de eerste avond liepen we naar een leuk restaurant met heerlijke tapas, live-muziek en wijn. We leerden de andere meiden kennen en Gabi. Het was een fijne start van onze mini-vakantie.

Elke dag was er wel een activiteit maar er was ook ruimte voor jezelf. Niks moet, alles mag! Je kon meedoen aan een yoga-les, afspraak met de masseur, wijncursus van Gabi en meer. Ik vond het heerlijk dat het zo relaxed en ongedwongen was. Ik heb heerlijk in mijn notebook geschreven, gewandeld en heeeeerlijk gegeten. Vanaf de tweede dag kwam een privékok en man man man, wat was dat heerlijk zeg!

Overdag liepen we langs de schattige huisjes, leuke cafétjes en mooie strand. Het was echt een fijne relax-vakantie. Ik kon echt even bijkomen, gezien afgelopen jaar best druk was én het me zelfs even te veel werd, was dit een ideale break.

Op de derde dag kreeg ik overdag een massage en ’s middags gingen we naar het mooie Corralejo (15min van Fuerteventura met de bus) én ’s avonds weer mee kunnen genieten van de privékok (ik mis hem nog). Het was echt een vakantie waar alles mocht en de andere vrouwen waren ook enorm aardig! Het was een fijne vakantie en ik raad het iedereen aan! Hieronder een leuke fotoreportage van mijn mini-vakantie met business bestie Fabienne!

Ik raad elke moeder ook zeker aan om jezelf soms in het zonnetje te zetten, even op te laden en je komt echt energieker terug. Ik miste mijn gezin enorm maar jeetje, wat was het thuiskomen fijn!! Wil je meer weten over Gabi en Petite Retreat? Neem dan een kijkje op de website! 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *