Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Opening babyrestaurant in Rotterdam

  Opening babyrestaurant in Rotterdam
 • MOMSTORY | Hoe kan je zover gaan?

  MOMSTORY | Hoe kan je zover gaan?
 • Lieverd, ik zie je en ik waardeer je!

  Lieverd, ik zie je en ik waardeer je!
 • MOMSTORY |   Van je familie moet je het hebben

  MOMSTORY |   Van je familie moet je het hebben

WIN: 2 bioscoopkaarten + Oei, ik groei boekje!

WIN: 2 bioscoopkaarten + Oei, ik groei boekje!

We hebben weer twee leuke winacties: we mogen namelijk 2 tickets weggeven voor de film Tully en een Oei, ik groei! Boek. Wil je weten hoe je kans maakt? Lees dan verder!!

Winactie 1: twee vrijkaarten voor de film Tully!

Ken je de film ‘Tully’ al? Bekijk hier alvast de trailer en hieronder een korte omschrijving:

Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…

Winactie 2: Oei, ik groei!

Als ouder is dit boek niet meer weg te denken, het Oei, ik groei! Boekje. Een ideale boek voor aanstaande moeders of een leuk kraamcadeau voor een vriendin. Wij mogen 1 leuke boek weggeven!

Het boek over de 10 sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby is volledig herschreven en meteen nieuw hoofdstuk over slaap. Oei, ik groei! is een onmisbaar boek voor iedereen die voor een baby zorgt.

Hoe doe je mee?

Volg ons op Instagram en laat weten of je met winactie 1 of 2 meedoet.
Laat in de reacties weten waarom je wil winnen en wij maken binnen een week de winnaars bekend!

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Eva poen
  mei 17, 2018 / 8:21 am

  Ik zou graag de actie winnen , omdat ik alleenstaande moeder ben van een dochter van bijna 1 ! Ik kan het goed gebruiken, zowel de film als het boek 😉

 2. Dien
  mei 22, 2018 / 1:26 pm

  Graag doe ik mee aan winactie 2, het boek (op Instagram volg ik jullie met het account bleude2).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *