Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

5 fun facts about me

5 fun facts about me

Als beheerder probeer ik de groep gezellig te houden en afgelopen weekend ben ik weer door leuke mama’s aangesproken.. Zo mooi om te zien dat er vriendschappen zijn ontstaan door de groep, veel anonieme mama’s zijn geholpen door jullie feedback. Ik krijg er echt enorm veel energie van.

Wie ben ik?
Mijn naam is Hellen Tecle, 28 jaar oud en woon in Amsterdam met mijn gezin (zoon is 3 jaar oud!). Ik werk als merkstrateeg en help bedrijven met hun marketing, PR, strategie zodat ze de juiste doelgroep bereiken. Vorig
Lees meer over mijn achtergrond en diensten

In ’t dagelijks leven geniet ik echt van m’n gezin, we gaan er graag op uit. Ik probeer dagelijks stil te staan bij het moois wat het leven mij brengt. Ik ben een planner, maar soms ook chaoot. Ik ga veel op pad met mijn zoon en we worden vaak gevraagd voor leuke reviews van hotspots, reisjes en we genieten ervan. Hou van m’n mama avonden waar ik ff kan bijkomen.

5 fun facts about me

1. Ik woonde in jaren in Rotterdam en woon nu sindskort in Amsterdam. I will forever be a true Feyenoorder
2. Ik hou van karoake, was ’t maar een vak!
3. Ik deed een keer alsof ik moest werken bij Ahoy. Ik kan echt lullen en ze geloofde me. Zo stond ik VIP bij Beyonce 😂😂😂
4. Ik heb vroeger professioneel gedanst in voorstellingen en filmproducties.
5. Ik heb een jaar in Miami gezeten voor stage en wilde niet meer terug. Ik heb het bedrijf zelf gemaild, Skype gesprek ingediend en moest mezelf in 5min presenteren and got the job. It was crazy maar ’t heeft me wel laten inzien dat je soms moet durven.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *