Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Australian Gold | Zonnebrand Musthave

Australian Gold | Zonnebrand Musthave

Door het coronavirus kunnen wij helaas niet op reis, maar dat weerhoudt ons niet om te genieten van het weer.

De regels zijn versoepeld maar verre reizen gaan helaas niet door. We genieten nu volop op ons balkon, tuin of nemen we een wandeling met het warme weer. We moeten er het beste van maken. Ik deel via mijn Instagram-account vaak handige tips voor zonnebrandproducten.

Ondanks de zon niet altijd schijnt, is het wel belangrijk om je huid te beschermen. Ik smeer me altijd goed in voordat ik relax op de balkon met het warme weer. Onlangs kregen we een mooi pakketje van Australian Gold. Voorheen nam ik het altijd mee op vakantie voor mij en mijn gezin, het bevalt ons enorm goed.

Velen kennen Australian Gold maar de Botonical Outdoorlijn is echt mijn favoriet. De collectie is vernieuwd en bevat nu een ruimer assortiment van natuurlijke producten met extra hoge SPF’s. Hiermee kan je beschermd zonnen (en dat is wat wij uiteraard willen).

De volgende producten zijn mijn favoriet:

 • Mineral lotion non greasy factor 15
 • Mineral lotion non greasy factor 30
 • Mineral lotion non greasy factor 50
 • Hemp nation bronzer

Wil je de producten aanschaffen? Bekijk dan de website van Australian Gold, hier vind je direct de Botanical lijn.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *