Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Business Mom Spotlight | Missabdulla

Business Mom Spotlight | Missabdulla

Hoe combineer je het moederschap met het ondernemerschap? Lees hier het verhaal van powermom Sagal.

 1. Stel jezelf kort voor

Ik ben Sagal, personal styliste en trotse eigenares van Missabdulla. Ik help vrouwen met hun styling die echt bij ze past! Daarnaast ben ik moeder van twee prachtige kindjes: Alleya en Gabriël.

 1. Je bent moeder, ziet er altijd goed uit en altijd enorm positief. How do you do that?

Op de dagen dat ik met de kids ben, heb ik mijn “mom kleding” aan. Dat houdt in sneakers en boots met loszittende truien of shirts, super ideaal als je bijvoorbeeld borstvoeding geeft. Met een baby en peuter wil je absoluut niet je mooiste kleding aan. Daarnaast zijn mijn kids elke dag de bron van mijn positive vibes.

 1. Wanneer wist je dat je voor jezelf wilde beginnen?

Na vele jaren in de winkel te hebben gestaan voor diverse merken, zag ik hoe veel energie ik voornamelijk kreeg van het (re-)stylen van mensen. Hier wilde ik me nog meer op focussen en zo besloot ik eind 2016 een opleiding te volgen in Personal Styling. Na de opleiding voelde het goed aan om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Na wat vrienden en familie succesvol te hebben gestyled, besloot ik Missabdulla op te richten.

 1. Wat waren struikelblokken voor jou?

Na mijn tweede zwangerschap had ik nog maar weinig zelfvertrouwen. Ik vond het erg moeilijk om de draad weer op te pakken. Ik keek naar veel succesverhalen, maar ik kon mezelf hier niet in vinden. Hoe kan ik nou zelfstandig zijn en kinderen hebben? Is dat niet egoïstisch? Of kan ik het gewoon niet aan? Dat vond ik enorm lastig!

 1. Omschrijf jouw business in vijf woorden

Eigenzinnig, sophisticated, smart, elegant en vrouwelijk.

 1. Hoe combineer je het moederschap met jouw business?

Ik werk vooral op de dagen dat de kids op de kinderdagverblijf zijn of wanneer pappa thuis is. Gelukkig is mijn man zeer betrokken met de kids naast dat hij ook zijn eigen bedrijf heeft. Het is dus vooral goed inplannen en afstemmen op elkaar.

 1. Wat zijn je trotse momenten?

Mijn familie staat altijd op nummer 1, maar ben vooral trots dat ik nu steeds beter mijn business kan combineren met het moederschap.

 1. Wat vind je soms zwaar aan het ondernemerschap?

Moeilijkste is dat ik continu moet switchen, balans vinden in moederschap en werk. Soms ben ik lekker in mijn flow, daarna word ik gestoord door de kids, niet dat het erg is maar het is weer even schakelen.

 1. Wat is jouw ultieme rustmoment?

Mijn ultieme rust is slapen hahaha. Daarnaast geniet ik van een goed boek met een lekkere kop cappuccino: dat is voor mij een ultiem rustmoment. 

 1. Wat raad jij andere aanstaande business moms aan?

Enjoy the journey, tomorrow is another day.

 1. Wat zijn jouw plannen voor 2019?

Ik heb veel plannen in 2019, maar eerst Missabdulla een herstart geven.

 1. Wil je zelf nog wat delen?

Ondanks alle zware periodes, vind ik het belangrijk dat ik dankbaar kan zijn en blijven aan God. Ook het behouden van mijn passie in dit werk, staat bovenaan de lijst. Zonder mijn mindset zou Missabdulla niet bestaan.

 

Wil je meer van Sagal weten? Wil je stylingadvies of haar leuke style volgen? Volg haar op Instagram voor inspiratie, tips én amazing fashion looks!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *