Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Een nieuwe plek.. en nu?

Een nieuwe plek.. en nu?

Ik ben vier jaar geleden verhuisd naar Amsterdam van Rotterdam voor de liefde! Maar hoe ging dat nou?

Ik ben in Rotterdam opgegroeid en I love my city. Ik leerde mijn vriend in 2010 kennen en 5 jaar later woonde wij samen. Ik ging van mijn stadje Rotterdam, waar ik een actief sociaal leven had, naar Amsterdam. Het was echt meganieuw voor mij want ik kwam er voor mijn relatie niet vaak.

Ik moet zeggen dat Amsterdam wel snel mijn hart had gestolen. I’m a social girl en je hebt hier altijd wat te doen en voor mij als marketeer enorm uitdagend want jeetje, er zitten hier zoveel bureaus. In het begin was het enorm gek want ik moest echt opnieuw beginnen. Nieuwe vrienden, maar ook kleine dingen zoals de juiste kapper, browlady, nagelstyliste, dat moet je toch uitzoeken. Gelukkig had ik wel wat vrienden in Amsterdam, maar ik had me voorgenomen om echt mijn leven hier op te bouwen.

Mijn vriend was enorm lief en nam me overal mee, maar ik dacht: Hellen, get out there and get social. Al snel had ik een leuke baan gevonden, toffe collega’s en je girl werd steeds meer een Amsterdammer. Ik was een stuk jonger dus ik ging vaak drankjes doen, uit maar ook netwerken en langs merken voor een samenwerking. Ik heb zoveel toffe mensen leren kennnen en na 2 jaar raakte ik zwanger. Dat vond ik wel spannend, want mijn ouders wonen in Rotterdam. Het is allemaal megagoed gegaan. Ik heb hier toffe vrienden, leuk werk, mijn gezin, geweldige schoonfamilie en ik ben altijd in de buurt van Rotterdam. Het was wel wennen want ik stapte enorm uit mijn comfortzone. Wat hielp bij mij?

 • Stap uit je comfortzone. Ga er zelf op uit, that means go out by yourself
 • Doe je eigen ding, eigen hobby’s. Ik hou van mijn partner maar ik wil ook mijn eigen activiteiten hebben.

Hoe ging dat bij jou?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *