Best gelezen artikelen

Mommyhood

  • Staycation Duinrell met de familie

    Staycation Duinrell met de familie
  • Populaire babynamen 2021

    Populaire babynamen 2021
  • Schoolstart tijdens corona

    Schoolstart tijdens corona
  • 29TH Birthday Bottomless Brunch

    29TH Birthday Bottomless Brunch

Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

Lindsey van MamaSueprdun heeft weer een heerlijk recept voor ons voor Pasen, namelijk Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes. Zo simpel en mega lekker. Super leuk om te serveren tijdens het paas ontbijt / lunch / brunch!

Wat heb je nodig (voor 8 hapjes)?

– 4 plakjes bladerdeeg
– 4 eetlepels groene pesto
– 2 plakken parmaham
– zongedroogde tomaatjes
– mozzarella
– geklutst ei in een bakje
– gedroogde basilicum kruiden

Hoe maak je het?

1. Snijd de plakjes bladerdeeg door de helft. Zo krijg je een rechthoek.

2. We gaan de onderkant van de rechthoeken beleggen zodat je de andere helft straks er overheen kan vouwen. Besmeer de helft van de rechthoek met pesto.

3. Beleg met een stukje parmaham, zongedroogde tomaat en mozzarella.

4. Vouw vervolgens de bladerdeeg dicht en druk de randjes evt. aan met een vorkje.

5. Besmeer de bovenkant van het hapje met het ei en strooi er wat basilicum op.

6. Schuif in de oven voor ongeveer 10 minuten op 200 graden.

Fijne Pasen!

Liefs Lindsey

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *