Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Entrepeneurship event Martinhal | Inspirerend én vooral mind-blowing!

Entrepeneurship event Martinhal | Inspirerend én vooral mind-blowing!

Paar maanden terug mocht ik naar het Entrepeneurship event van Martinhal in Cascais. Een programma vol interessante sprekers met als thema Female leadership, Moms means business & women in tech.

Ik was meteen enthousiast bij het ontvangen van de uitnodiging.  Als business mom in marketing was dit enorm interessant voor mij. Tevens was ik enorm benieuwd naar Martinhal Family Resorts, dus ik had er zin in. Op 2 april vertrok ik dan naar Lissabon. Ik vloog samen met Milly van Techgirl. We kwamen vroeg aan dus hadden wat vrije tijd in Lissabon. We konden onze koffers achterlaten bij Martinhal Chiado. Het hotel zit echt midden in de stad, enorm goede service én veel faciliteiten voor de kinderen. In een drukke stad als Lissabon is Martinhal Chiado een uitkomst voor de drukke ouders. De host gaf ons wat tips én we gingen de stad verkennen. Ik was nog nooit in Lissabon geweest, dus ik keek ernaar uit. We hadden best wat vrije tijd én we zouden later richting Cascais gaan voor het openingsdiner.

Lissabon is een prachtige stad, zonnig, heerlijk eten, kleurrijke straatjes.. I fell in love.

We hebben een leuke middag gehad en vanaf Martinhal Chiado vertrokken we richting Cascais voor het openingsdiner en Martinhal Event. Ik vond het ontzettend leuk dat ik beide hotels heb gezien, echt een ideale plek voor ouders én kinderen. Onderweg naar Cascais ontmoette we Katie van MotherMag. Ik volgde haar al dus het was leuk om al iemand te ontmoeten voor het event. Eenmaal aangekomen kwamen we aan bij Martinhal Cascais. Mijn eerste indruk: WAUW. Prachtige hotel en hele goede service. We hadden nog wat vrije uurtjes voordat het openingsdiner zou plaatsvinden, dus we dachten: we gaan lekker zwemmen en alvast rondkijken. 

   

Het was echt heel fijn dat er een ontspan-moment was voor het openingsdiner. Het personeel was enorm vriendelijk én we konden meteen genieten van de mooie faciliteiten. Wat mij meteen opviel was, dat er vrijwel overal genoeg verschoningsruimtes waren voor kinderen. Voor mij is dat echt belangrijk, dat een hotel rekening houd met kinderen. Hoe leuk het voor mij is, reizen met Josh moet voor ons allemaal fijn zijn. Voor het openingsdiner gingen we naar een prachtige locatie, speciaal afgehuurd voor het diner. Hele mooie sfeer én heerlijk eten. Hier leerden we elkaar beter kennen én het is zo bijzonder dat er sprekers waren vanuit Amerika, Dublin, Spanje, Frankrijk en ga zo maar door. Ik raakte enorm geïnspireerd door alle verhalen van de female leaders en mom entrepeneurs.

 

Het openingsdiner was de start voor een mooi event. ’s Avonds gingen we terug naar het hotel voor een drankje én ik ging vroeg m’n nest in voor het Martinhal event. We hadden het programma vooraf al ontvangen, dus ik zat er klaar voor. Voorafgaand was er een ontbijt geregeld én om 09.00 startte het programma door Chitra Stern, co-founder Martinhal. Wat een inspirerende vrouw zeg, ze vertelde over het event, toekomst voor Martinhal én wat we vandaag konden verwachten.

Verschillende business moms deelde hun verhaal én het was enorm inspirerend. Ze vertelden over hun business, hun entrepeneurreis én gaven handige tips. Normaliter ontvang je vrij algemene tips, maar de keynote sprekers deelden hun verhaal én waar zij tegenaan liepen. Ze deelden ook dat het niet altijd makkelijk was én dat sommige processen niet makkelijk zijn, maar je moet doorgaan! Ik vertrok vol energie én dacht YES I GOT THIS! Hieronder vind je een sfeerimpressie van de dag.

Coffee break (look how stunning!)

Martinhal

Martinhal heeft vier locaties in Portugal, alle locaties zijn voorzien voor verschillende activiteiten voor kids (jong en oud). Als ondernemende moeder is Martinhal een ideale plek voor zowel ontspanning voor jou als je kids. Elke dag zijn er thema’s zoals Mocktail avond, dan kan jij gerust eten in het restaurant en het team van Martinhal voert alle activiteiten uit met de kids. Mij zie je zeker terug want Joshua had het geweldig gevonden!

Het fijne was dat we in korte tijd zowel Lissabon als Cascais hebben gezien én het weer uiteraard meezat!
Wil je meer weten over Martinhal, klik dan hier!

*Ik was uitgenodigd voor dit event.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *