Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Waarom wij Josh even thuishouden

  Waarom wij Josh even thuishouden
 • Een nieuwe plek.. en nu?

  Een nieuwe plek.. en nu?
 • Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

  Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes
 • Zwanger tijdens corona

  Zwanger tijdens corona

Leuke familiehotspot: Pineda de Mar!

Leuke familiehotspot: Pineda de Mar!

Zoals jullie weten, was ik vorige week op vakantie met mijn gezin en schoonouders. We hebben enorm genoten van een heeeeerlijke week vol zon, rust, strand, lekker eten en vooral quality time with the family. Het was een geweldige vakantie en wij laten je al onze leuke foto’s zien!! Dus ik zou zeggen, lees verder!

Vorige week waren wij 8 dagen in Pineda de Mar, een badplaats naast Salou. Het is rustig, mooi én ideaal voor (jonge) gezinnen. We hadden een mooi hotel, all-inclusive en een leuke mini-club. We werden elke dag wakker met een heerlijk ontbijt, service en leuke activiteiten. We zaten letterlijk naast het strand, dus we konden er elke dag heen. In het hotel was er een grote zwembad, leuke activiteiten en van 10-23h een open bar met hapjes tussen het ontbijt, lunch en diner. Hieronder vind je een overzicht van onze vakantie! Wil je weten wat je moet meenemen voor je peuter, jezelf én welke hotspots je nog kan bezoeken rondom Pineda? Lees dan onze andere blogs!

Pineda is een rustige badplaats voor gezinnen en ouderen. Het staat bekend als vissersstad, maar trekt jaarlijks veel bezoekers. Je kan er heerlijk wandelen aan de boulevard. Het zit vol leuke restaurantjes, winkeltjes, speelhallen en bars. Er wordt echt overal rekening gehouden met kinderen, dus dat is echt prettig. Vanuit Pineda kan je gemakkelijk doorreizen naar Salou. Barcelona of Terragonna.

 

Zoals gezegd, kan je echt heerlijk wandelen in Pineda. Omringd met veel palmbomen, heerlijk weer én je kan overal heeerlijke ijsjes halen: happy mom

  

Naast ons hotel was er een grote aquapark voor kinderen: Aquopolos (La Pineda). Ik moet zeggen dat het ideaal is voor kinderen vanaf vier jaar. Er is een groot badje voor peuters, maar het park zit vol andere attracties die toch wat leuker zijn voor de kleuters. Het is enorm groot, mooi met veel medewerkers, life guards maar veel vonden het eten/drinken wel erg prijzig. Daar moet je dan wel rekening mee houden. Verder vond ik het erg leuk, alleen was Joshua er nog iets te klein voor. Hij vond de waterpret geweldig, dus al met al was het een topdag! Tevens is er een dolfijnenshow, een chillzone met ligbanken en heel veel waterplezier. Zeker een aanrader voor het gezin! Voor de volwassenen is het ook leuk hihi!

 

Hieronder nog een aantal foto’s van onze vakantie ter impressie:

 

Ben jij al eerder naar Pineda geweest? Laat het ons weten!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *