Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Mijn favoriete beautymusthaves!

Mijn favoriete beautymusthaves!

Afgelopen tijd stroomt mijn mailbox binnen met aanvragen voor mijn favoriete skincare-producten. Ik ben gek op maskers, scrubs en zal mijn favorieten maandelijks delen!

Ik vind het altijd leuk om verschillende producten uit te proberen! Ik draag weinig make-up, meestal voor afspraken of leuke feestjes. Mocht ik toch make-up op hebben, dan kies ik voor een natural glam look. Mijn ideale relax-moment is een maskertje op, theetje erbij én lekker een boek erbij of een serie. Vorige week had ik een poll op  Instagram en 78% wilde graag dat ik mijn beautymusthaves deelde. Onlangs heb ik een leuk pakketje ontvangen van NutraSkin en Image Skincare.

#Musthave 1 Image Skincare

Image was ik al bekend mee én hun travelkit is perfect voor mij in verband met mijn werk. Ik kreeg een kennismakingskit met de bestsellers en Vital C Facial Cleanser. De set bevat een face wash, een serum en een dagcrème met SPF 32. Ben je nog niet bekend met Image, dan is dit een leuk pakket incl uitprobeerprijs. Het is handig voor op vakantie, dus ik zou zeggen: try it out. Ik vind de cleanser enorm fijn omdat het mijn huid echt laat shinen én voedt. Daarnaast is het handig om mijn gezicht te reinigen én make-up te verwijderen. Ik vind het echt een fijn product want het werkt goed voor mijn huid, is natuurlijk én kan het altijd meenemen!

 Musthave #2  NutraSkin

Ik was nog niet bekend met NutraSkin dus vond dit wel leuk! Een ware skinboost voor de drukke vrouw en nog handiger voor de drukke moeders. Echte schoonheid komt van binnenuit. Het merk NutraSkin heeft een natuurlijke anti-aging drank ontwikkeld op basis van Verisol collageen. Ik vond het eerst een gek idee, maar het werkt echt prima!
Een leuke musthave maar ook moederdagcadeau! Het gebruik van NutraSkin houdt het huid elastisch, vermindert vervelende lijntjes en rimpels. Dit vind ik een leuk product voor je skin en de producten van Image vullen dit mooi aan.
Prijs: €34,95

Ik hou van natuurlijke én kwalitatieve producten en dat zie ik bij beide merken goed terug! Meer weten over Image Skincare? Klik hier voor de website! Meer informatie over NutraSkin? Klik dan hier!

 

Hier heb ik een foto zonder make-up op mijn huid, alleen een beetje mascara! I must say, this is working pretty fine!
Dit is een gesponsord bericht in samenwerking met de betrokken merken, wij geven hier een eerlijke review over

 

 

Liefs Hellen!

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *