Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

MOMMY MUSTHAVES #10

MOMMY MUSTHAVES #10

Als moeder wil je de leukste item voor zowel jezelf als voor je kindje(s). Wij hebben nu in samenwerking met vier merken een leuke mommy musthave lijst opgesteld voor de feestdagen én seizoen. Hou je altijd van je nieuwste items? Wil je weten wat onze musthaves zijn voor zowel moeder als kind? Lees dan verder!

Mixed-Babies

Nederland is een land waar diversiteit het straatbeeld beheerst. Verschillende culturen leven naast elkaar en met elkaar. Maar bij de geboortekaartjes is deze diversiteit niet altijd te zien. Daar brengt Mixed Babies verandering in! Ben jij opzoek naar een geboortekaartje met bijvoorbeeld een donkere baby? Dan vind je bij Mixed Babies een exclusieve collectie met donkere baby’s, maar ook met blanke, Arabische of Aziatische baby’s. Ook voor alle mixt koppels zijn er passende geboortekaartjes met illustraties van  halfbloed kindjes. Zo is er voor ieder wat wils. Naast deze leuke geboortekaartjes is er ook een Mixed Babies kledinglijn, met comfortabele kleding voor bijvoorbeeld een zwangerschapsaankondiging of een mooi kraamcadeau. Neem snel een kijkje op de website en vind een geboortekaartje of kledingstuk dat bij jou past!

 

Skippy & Flo

Skippy & Flo is dé online speelgoedwinkel voor alle kinderen!

Ons speelgoed leert kids over identiteit, selflove en culturele diversiteit. Op www.skippyflo.nl vind je kleurrijke poppen, vrolijke spelletjes en leuke boekjes. Allemaal speelgoed waarin kinderen zichzelf en de diverse samenleving kunnen herkennen. Wil je meer zien, neem dan een kijkje op hun website!

 

*Dit is een gesponsord bericht in samenwerking met de betrokken merken, wij geven hier een eerlijke review over

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *