Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

MOMMY MUSTHAVES #11

MOMMY MUSTHAVES #11

Als moeder wil je de leukste item voor zowel jezelf als voor je kindje(s). Wij hebben nu in samenwerking met vier merken een leuke mommy musthave lijst opgesteld voor de feestdagen én seizoen. Hou je altijd van je nieuwste items? Wil je weten wat onze musthaves zijn voor zowel moeder als kind? Lees dan verder!

Ghazoo 

GhaZoo is opgericht uit de ervaringen en frustraties die 4 vaders hadden met het kopen van luiers. De serieuze kosten en al het gedoe waar je meerdere jaren aan vast zit. Het zat zijn om altijd maar weer te moeten zoeken naar aanbiedingen van kwaliteitsluiers omdat je weet dat je met de reguliere prijs te veel betaalt. Dit moet anders! GhaZoo is ervan overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Het bedrijf wil het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken *sounds like music to every parents ear*. Met goede kwaliteit luiers, een vaste lage prijs en de mogelijkheid van een persoonlijke & flexibele luierservice neemt GhaZoo de frustratie van het kopen van luiers weg. Wil je een proefpakket uitproberen? Klik dan hier!!

Cowboysbag


De Diaper Bag Oburn is een trendy luiertas van Cowboysbag. De tas is uitgevoerd in hoogwaardig leer en wordt geleverd met een handig verschoningsmatje. De voorkant van de tas bevat een extra ritsvak en is afgewerkt met een haakje waar een speendoosje aan vastgemaakt kan worden. De zijkant van de Bag Oburn bevat twee extra vakken waar een drinkbeker in past en de achterkant van de tas bevat een verborgen ritsvak. Daarnaast bevat de tas nog een extra koord waar je bijvoorbeeld je sleutels aan kunt hangen. Zowel het verschoningsmatje als de voering van de tas zijn gemaakt van een waterafstotende stof en hebben een trendy mint kleur. Daarnaast zitten er aan de zijkant van de tas nog haken waar je stroller straps aan zou kunnen hangen. De Stroller Straps zijn apart verkrijgbaar en zorgen ervoor dat de Bag Oburn makkelijk aan iedere kinderwagen te bevestigen is. Mochten de kinderen uit de luiers zijn, kan deze tas nog makkelijk gebruikt worden als rugzak. De Diaper Bag Oburn is daarom een multifunctionele luiertas van Cowboysbag!

Stokke

Een noodzakelijke item voor elke ouder is een goede eetstoel. Joshua vond deze stoel erg fijn. Het zit heel fijn, past goed bij elk interieur én met zijn lange beentjes kon hij prima zitten. Het kussentje maakt het ook helemaal af! Het is mooie, kwalitatieve meegroeistoel met de volgende kenmerken:

Je baby kan meteen aan tafel meedoen dichtbij het gezin.
Accessoires zoals de Baby Set en kussensets geven extra comfort voor je baby
In hoogte verstelbare positie van de zithoogte en voetensteun
Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor jongens en meisjes
Klassiek Scandinavisch design van Peter Opsvik

Dit is een gesponsord bericht in samenwerking met de betrokken merken, wij geven hier een eerlijke review over

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *