Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

PERSONAL | Dit zag ik niet zo snel aankomen..

PERSONAL | Dit zag ik niet zo snel aankomen..

Wat gaat alles hard bij Joshua.. Hij groeit enorm, lijkt al 3+ is lekker actief! Ik schrik er altijd weer van, maar toen hij net 2 werd, liet hij me goed schrikken. Ik zag dit niet zo snel aankomen..

Hij wilde ’s middags niet meer dutten! Normaliter sliep hij ’s middags twee uurtjes en ’s avonds slaapt hij altijd goed door. Hij dacht: Mama, ik ben 2 jaar oud, I’m a big boy now! Het was wel echt wennen want zijn dutjes waren even rustmomenten voor mij of momenten waar ik het eten prepte, wasjes draaide en ga zo maar door. Dat viel nu helemaal weg. Ik moest echt wennen want je bent de gehele dag door met een lieve actieve puber, waarbij je eerst even een rustmoment.

Een beetje extra, but hey..

Ik hou van een beetje drama, maar zag het niet aankomen dat een dutje zoveel verschil zou maken. Het voordeel is wel, dat we leuke uitjes doen zonder dat hij in slaapt valt én ’s avonds nog beter doorslaapt. We slapen ook langer uit, soms wel tot 10 uur ’s ochtends. Het is alleen wel wennen om de gehele dag lekker actief te zijn, maar Josh vind het ook leuk om lekker te puzzelen, knutselen, verven en ga zo maar door.

Met het lekkere weer gaan we ook lekker naar buiten, chillen we op het balkon dus genoeg activiteiten. Tijdens de koude dagen s is het wel goed wennen om leuke activiteiten voor thuis te hebben. Ben namelijk geen voorstander van te veel tv, dus hou van activiteiten dat hij lekker bezig is. Dan kan je snel het eten preppen, kleren opvouwen en ga zo maar.

Josh wordt in mei alweer 3 jaar oud, dus inmiddels ben ik er al aan gewend geraakt dat hij niet meer dut. Het is ook allemaal prima, maar in het begin wel wennen haha. Voor nu gaan we vaak de hort op, is hij lekker actief en ’s avonds slaapt hij heerlijk goed door!

Liefs  Hellen!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *