Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

MOMMY MUSTHAVES #9

MOMMY MUSTHAVES #9

Als moeder wil je de leukste item voor zowel jezelf als voor je kindje(s). Wij hebben nu in samenwerking met vier merken een leuke mommy musthave lijst opgesteld voor de feestdagen én seizoen. Hou je altijd van je nieuwste items? Wil je weten wat onze musthaves zijn voor zowel moeder als kind? Lees dan verder!

Boelie 

Als je baby onrustig slaapt of zichzelf veelvuldig wakker maakt door de schrikbewegingen waar je baby nog geen controle over heeft kan inbakeren helpen je baby gemakkelijker in slaap te laten vallen en vooral rustiger te laten slapen.
“Overtreffen van veiligheid, deskundigheid, erkenningen, kwaliteit, luchtdoorlatende stoffen, luxe afwerking tot in de kleinste details, comfort, gebruiksvriendelijkheid.”

Deze inbakerdoek is uniek door: prachtige afwerking van de zéér speciale klittenband, zéér gebruiksvriendelijk en het verstelbare broekje! Boelie heeft daar zelfs een ‘Hip-Healthy Product’-erkenning voor ontvangen van het Internationale Hip Dysplasia Institute in Florida. Ondanks alle techniek deze inbakerdoek van comfortabele luchtdoorlatende joggingstof ook het comfort geeft van een slaapzakje. De hoogwaardige gebruikte materialen hebben een OEKO-TEX standard 100 & Nickel Free REACH certificaat. Het is daarom: extra veilig, stevig & comfortabel, eenvoudig verstelbaar, groeit mee en is ultra zacht.

Stokke

Een noodzakelijke item voor elke ouder is een goede eetstoel. Joshua vond deze stoel erg fijn. Het zit heel fijn, past goed bij elk interieur én met zijn lange beentjes kon hij prima zitten. Het kussentje maakt het ook helemaal af! Het is mooie, kwalitatieve meegroeistoel met de volgende kenmerken:

Je baby kan meteen aan tafel meedoen dichtbij het gezin.
Accessoires zoals de Baby Set en kussensets geven extra comfort voor je baby
In hoogte verstelbare positie van de zithoogte en voetensteun
Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor jongens en meisjes
Klassiek Scandinavisch design van Peter Opsvik

Binnen ons platform wordt Stokke enorm vaak benoemd, want ja, het is ook écht een Mommy Musthave!!

VTech

VTech staat voor leuk speelgoed waar kinderen wat van kunnen leren. Zoals Vtech zegt: Leren is kinderspel! Joshua kreeg voor zijn verjaardag een MagiBook én wat geniet hij ervan. Hij vind het zo leuk om met woordjes, getallen en vormen te oefenen. De overige autootjes zijn enorm gezellig én zo kan je kleine op een speelse manier meer leren over de auto’s zelf. Wij zijn gek op VTech want ze hebben voor elke leeftijdscategorie verschillende speelgoed waar ze van leren. Dat vind ik enorm belangrijk. Wij vinden het daarom een Mom/Kid Musthave, wil je meer weten? Neem dan een kijkje op hun website!

*Dit is een gesponsord bericht in samenwerking met de betrokken merken, wij geven hier een eerlijke review over

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *