Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Waarom ik een weekplanner enorm handig vind!

Waarom ik een weekplanner enorm handig vind!

Een onderneming en het moederschap zijn twee grote taken, maar het is zeker mogelijk om dit te combineren. Als moeder heb je altijd wat te doen, je zit nooit stil. Dus hoe combineer je dit met een onderneming? Ik beheer een platform voor ondernemende moeders en velen vinden het enorm lastig om er structuur in te houden. Wil je ook een handige printable weekplanner? Lees verder!

Veel mensen vragen mij regelmatig: Hellen, hoe plan je alles in? Niet alles is in te plannen, maar door alles wekelijks op te schrijven, geeft wel overzicht. Joshua is nu 2,5 jaar oud dus heel actief. Op mijn vrije dagen gaan we altijd de hort op én ik vind familietijd enorm belangrijk maar me-time ook! Dus hieronder vind je mijn weekplanner! Print hem uit en schrijf alles wekelijks op: jouw taken, menu incl boodschappen voor de week/dag (wat makkelijker is), jouw doelen voor de week. Dit kan alles zijn: sporten, business doelen, vakantiedoelen, you name it.

Het geeft mij structuur én ik hou van opschrijven haha (niet iedereen is daar gek op). Hang het in de woonkamer of op de koelkast (zo hebben wij het). I love me some food haha dus ik kan hem niet missen. Wil je hem gebruiken, klik hieronder en print het uit! Wil je tips lezen hoe je het moederschap kan combineren met je business? Lees mijn voorgaande blog!

Liefs Hellen!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *