Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Schoolstart tijdens corona

Schoolstart tijdens corona

Het is alweer bijna herfstvakantie en Josh is vanaf augustus officieel begonnen met school. In juni kon hij gelukkig wennen, maar sinds een aantal weken gaat hij vijf dagen per week naar school.

Ik vond het wel echt spannend. Eerste schooldag, maar Josh had er enorm veel zin in. In juni had hij al een schoolfoto gemaakt, kennisgemaakt met zijn juf en zijn klasgenootjes. Gelukkig kunnen wij ondanks de omstandigheden mee tot de klas zodat ik hem gedag kan zeggen, zien zitten op zijn plekje. Echt heel leuk!

Vind je het niet gek met corona?

Ik kreeg wel de vraag: Vind je het niet gek met corona? Maar ik bedacht me toen, dit is ‘normaal’ voor mij. Het zijn gekke tijden, maar ik ben blij dat Josh naar school kan gaan want tijdens de lockdown zaten we thuis.

Sinds hij naar school gaat, merk ik echt een groot verschil. Hij kletst enorm veel, leert steeds meer en hij geniet enorm. Only sidenote.. he get’s so tired. Ik snap het wel, maar ik moest echt wennen in het begin. Ik deelde het in de groep en las dat veel moeders die herkende. Dit gaf mij een gerust gevoel. Het is natuurlijk een grote stap. Eerst lockdown, vervolgens 5 dagen naar school met een grote klas. Gelukkig valt dat nu steeds meer mee.

So far, so good! Ik ben zo trots op mijn mannetje want Lord knows, ik vond het megaspannend.

Binnenkort de herfstvakantie, dan zijn we gelukkig een weekje vrij samen. Dan gaan we leuke activiteiten doen en daar kijk ik ook naar uit.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *