Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Pre-order een mok voor jouw cool kid!

  Pre-order een mok voor jouw cool kid!

Recap business shower

Recap business shower

Ik vind het belangrijk om je mijlpalen te vieren én jezelf als ondernemer in het zonnetje te zetten. Daarom organiseerde ik afgelopen weekend mijn eerste business shower.

WAT HOUDT EEN BUSINESS SHOWER IN?

Een business versie van een babyshower. Het is belangrijk om ook jouw verhaal te delen én te vieren. Elke entrepeneur vertelt kort over haar business én krijgt de mogelijkheid om haar brand te pitchen. Na de pitches gaan we gezellig lunchen en gezellig met elkaar netwerken. Daarnaast zijn er verschillende winacties voor de vrouwen én dit allemaal onder het genot van een heerlijke high tea én uiteraard sluiten we af met een prosecco cause we’re celebrating!

Over de business shower

Op 14 december was het dan zover! Onze eerste business shower bij de Beren Woerden.Tijdens de business shower stond het vieren van je mijlpalen & netwerken met likeminded females centraal. Dit is geslaagd! Bij binnenkomst moest iedereen zijn functie-omschrijving opschrijven en dit bewaarden wij in een bakje. Tijdens het voorstelronde pakte iemand een kaartje en mocht raden bij wie het hoorde. Dit was een leuke start van de business shower. Onder het genot van een heerlijke high tea leerde we elkaar beter kennen. Tijdens de high tea kreeg elke deelnemer een giftbag met leuke items, cause I love to gift people during my events!

Na de high tea kon elke ondernemer een headshot laten maken door Gloria van Glowbabesnl (een mompreneur). Daarnaast kregen alle deelnemers een notitieboekje waarin ze hun goals konden opschrijven. Mijn opdracht: stel een reminder in over drie maanden om je goals te bekijken. Wat heb je wel behaald of wat niet? Waar liep je tegenaan?

Na het opschrijven van de goals sloten we de middag af met een prosecco-moment, cheers to more life & success! De deelnemers vertrokken met een business boost, gift bag, nieuwe connecties én een volle maag.

Sfeerimpressie business shower

Een mooie knusse middag vol powervrouwen met mooie goals! In 2020 organiseren wij elk kwartaal een business shower, wij hebben er enorm veel zin in!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *