Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • Populaire babynamen 2021

  Populaire babynamen 2021
 • 5 fun facts about me

  5 fun facts about me

Wat te doen tijdens de stakingen

Wat te doen tijdens de stakingen

30 en 31 januari gaan de leerkrachten van sommige (basis)scholen staken. Mocht je vrij zijn, dan is het fijn om leuke activiteiten te plannen met de kids. We hebben wat leuke activiteiten op een rijtje gezet!

Euromast

Alle basisschoolkinderen krijgen deze dagen gratis toegang tot de Euromast bij één betalende ouder. Ook wordt er een leuke Kidsclub georganiseerd waar kinderen de allerhoogste toren of de mooiste creatie kunnen maken van Lego!D

atum: Donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020

Tijden: 11.00 -12.00 / 13.00-14.00 / 15.00- 16:00

Vind hier meer informatie over het event

Universiteitsmuseum

Bij het Universiteitsmuseum en ontvang per gezin/groep een gratis skelettentour t.w.v. €2,50. In het Jeugdlab ga je zelf aan de slag met experimenten, maar pas op, je zintuigen kun je hier niet meer vertrouwen. In het Jeugdlab is er een jeugdlaborant aanwezig om je te helpen met de experimenten.

Klik hier voor meer informatie.

Tropenmuseum

Ook de Tropenmuseum is open tijdens de staking. Er is gratis toegang voor alle kinderen t/m 18 jaar. Voor de kids is er genoeg te doen zoals Sabi Suriname. Sabi Suriname is eigenlijk alleen in het weekend geopend, maar op 30 en 31 januari maken zij een uitzondering! Dit en veel meer tijdens de staking.

Klik hier voor meer informatie

Museum Speelklok

Museum Speelklok doet ook mee met een leuk programma voor de kids! Er valt genoeg te beleven in Museum Speelklok. Ieder uur biedt het museum rondleidingen aan, waar de muziek van kleine speeldoosjes en enorme dansorgels de hoofdrol speelt. Bij deze rondleidingen zullen de kinderen in het middelpunt staan. Muziek is overal te horen, dus een leerzaam én vrolijk uitje!

Klik hier voor meer informatie.

Er is uiteraard nog veel meer te doen maar hierboven vind je een overzicht met onze favorieten! Waar ga jij met de kids heen?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *