Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Goodiebags Business Borrel

Goodiebags Business Borrel

I did it! De Business Borrel op 8 december was geslaagd! Een gezellige netwerkavond met heerlijke hapjes én drankjes. En wat is altijd leuk om te ontvangen na een feestje? Een GOODIEBAG! Wij hebben samengewerkt met superleuke merken, ben jij benieuwd wat er allemaal in zit? Lees dan verder!

De leden van ons platform willen elkaar graag ontmoeten, ervaringen met elkaar delen en vooral gezellig kletsen. Ik ga regelmatig naar events en de leden zeiden altijd: Zo leuk dat je altijd een goodiebag meekrijgt! Na afloop kreeg elke bezoeker een leuke goodiebag te geven. De leden kregen allerlei leuke items en de volgende merken deden mee aan de goodiebags:

Waterwipes

Het puurste babydoekje ter wereld. Ik werk graag met merken die natuurlijk zijn én goed aansluiten op de huid van jonge kinderen. Waterwipes is veilig voor de gevoelige huid, kan luieruitslag voorkomen en is geschikt vanaf de geboorte (handig voor de mama’s) en heel belangrijk: goedgekeurd door Allergy UK. Het wordt ook aangeraden door verloskundigen, dus ik vond het enorm tof dat ze mee wilde werken aan onze goodiebag! Good to know: Als enige babydoekjes bevatten WaterWipes slechts gezuiverd water en een druppeltje grapefruitzaad extract. Daarnaast is het verkrijgbaar bij de Etos en online op bol.com.
> Je kan hen volgen op Instagram via: WaterWipes.

Wat zat er nog meer in de goodiebags?

De deelnemers zijn verwend met leuke hebbedingetjes zoals een handcrème van Kneipp, lipstick van Deborah Milano, mooie oorbellen van MyBendel, mini bodylotion van NveyBaby (ook een natuurlijk product), toffe samples van Ziaja Skincare, heerlijke thee van YogiTea en een blad van FabMama! Daar houden de mama’s wel van!

My Bendel

Was je al bekend met My Bendel? My Bendel is een unieke sieradenmerk met handgemaakte sieraden. Het zijn kwalitatief, betaalbaar én lang draagbaar (heel belangrijk). Alle leden krijgen leuke oorbellen mee én een exclusieve korting voor een aankoop in hun mooie webshop vol oorbellen, kettingen, ringen, armbanden maar ook sieradensets. My Bendel sieraden geven jou een gevoel van vrouwelijkheid, zelfverzekerdheid en trots! Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website!

Wat kon je nog winnen tijdens de borrel?

Dit waren onder andere de reacties:

Wij zijn enorm blij met de toffe samenwerkingen voor de business borrel! Wil je foto’s van het event zien? Bekijk onze blog!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *