Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Met de volgende apps maak je mooie, gratis templates!

Met de volgende apps maak je mooie, gratis templates!

Je ziet ze vast vaak voorbij komen: de mooie templates van ondernemers op social media. Mooie templates voor Instagram, maar ook voor marketingdoeleinden! Nou, ik weet welke apps het zijn én ze zijn beide gratis!

Elke ondernemer moet een merkstrategie hebben: Hoe wil je jouw merken promoten bij de beoogde doelgroep? Jouw storytelling moet aansluiten op je huisstijl, visie, missie en product/dienst. Ik vind het heel belangrijk dat mijn berichten er netjes uitzien, maar ook overzichtelijk dus denk aan een duidelijke lettertype, niet te veel kleuren én dat het in één opslag duidelijk is waar het over gaat. De volgende twee apps kunnen je hierbij helpen!

Canva

Canva is overigens als app beschikbaar, maar nog fijner via de computer/laptop. Hier vind je meer dan 1000 templates voor social media, presentaties, Facebook Event covers, templates voor Instagram stories  maar voor Twitter, LinkedIn en ga zo maar door. Je kan elke template aanpassen met je gewenste kleur, lettertype, achtergrondkleur en ga zo maar door! Ik gebruik het dagelijks voor mijn business, voor:

 • Je social media berichten op Instagram, Facebook, Twitter en Linked-In
 • Quotes of promotieberichten van jezelf of klanten
 • Presentaties voor je merk
 • Mediakit
 • Infographic

En ga zo maar door! Het is een gratis tool, je hebt ook een Premium-variant maar je komt al heel ver met de gratis versie! Hieronder vind je wat voorbeelden van mijn reviews in Canva:

Unfold

Unfold vind ik perfect voor Instagram Stories. Je kan zowel foto’s en video’s verwerken in Unfold met mooie teksten, achtergrondkleuren en effecten & wederom: helemaal gratis. Al die bloggers zetten dit in én het ziet er enorm professioneel in. Je kan de app gewoon downloaden in App Store én meteen aan de slag gaan. Vanwege het nieuwe jaar hebben ze momenteel ook een mooie 2019 template, maak er gebruik van!

Ik hoop dat je er wat aan hebt, maar dit zijn voor mij twee hele handige apps voor mooie marketingdoeleinden.. You can thank me later!

 

Liefs Hellen
Jouw marketingbestie
Meer business blogs lezen? Klik hier!
Interesse in een strategiesessie? Klik hier!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *