Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Januari update | Ik sta in een blad én heb er nieuwe pakketten bij!

Januari update | Ik sta in een blad én heb er nieuwe pakketten bij!

Januari lijkt echt oneindig lang haha maar so far it’s treating me very good! Wil je weten hoe mijn maand is verlopen, lees dan vooral verder!

Januari stond voor mij in het teken van balans, structuur én strakke goals uitwerken. Laatste kwartaal van 2018 nam ik weer nieuwe klanten aan én het ging enorm goed. Had wekelijks toffe sessies, veel leuke blogopdrachten én mijn Business Borrel. Ik hou van een uitdaging, dus had het lekker druk, maar met veel succes. Ik merk dat stellen van een doelenplan mij echt veel rust én focus gaf, echter is een event in zes weken tijd plannen niet heel slim hihi, maar pressure makes diamonds.

Het ging allemaal heel goed én in het nieuwe jaar had ik als voornemen om meer te sporten, op mijn voeding te letten, strakke maanddoelen opstellen met SMART-methode én uiteraard veel me-timeIk ben best trots want heb sinds medio januari begonnen met een personal trainer, geen Netflix meer, maar luister meer podcasts of webinars en mijn doelen gaan lekker!

 • Heb wekelijks toffe strategiesessies met toffe powerladies
 • Heb mijn Instagram-doel behaald
 • Websitebezoekers omhoog
 • Gestart met een personal trainer dus aankomende 2 maanden hard trainen én fit blijven

En hier komt het leukste: Ik sta gewoon in 100%NL magazine met een toffe interview voor hun beautyspecial!!!! Ik vind het zo tof, want als startende is het alleen maar als zulke platforms je benaderen voor een special. Ik ben er zo trots op, this makes me think: dream big & aim higher.

 

Joshua wordt steeds groter en het gaat me soms te snel. Steeds meer aan het praten, ondeugend zijn maar ik geniet er enorm van. Met een business blijft het uitdagend, maar gelukkig kan ik ’s avonds rustig werken. Joshua motiveert me elke dag om lekker te genieten, laat me keihard lachen, de fases blijven soms zwaar haha but it will pass. Sinds januari heb ik ook mijn brandingpakketten gelanceerd (trots momentje), hier was ik druk mee bezig.

Januari was een mooie maand met veel behaalde doelen, nieuwe uitdagingen (starten met een personal trainer) en lancering van een nieuwe dienst. Ik heb al veel zin in februari, want er staan weer toffe persevents op de planning, leuke kinderevents voor Josh én je girl presenteert snel een eventupdate voor een toffe mommy’s day out!

Hopelijk heb je ook een fijne start van het jaar!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *